Тел. 02 981 82 57, 02 967 67 39
GSM 0878 18 18 21

Тел. 02 981 82 57, 02 967 67 39
GSM 0878 18 18 21

Полана 1

Фирма “Полана 1” ООД София открива обменни бюра през 2001г., с главен предмет на дейност търговия и обмяна на валута и ЕКСПРЕСНИ ПАРИЧНИ ПРЕВОДИ - ДЕНОНОЩНО ИЗПРАЩАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ на парични трансфери “WESTERN UNION” и отскоро вече и с изкупуване и продажба на ИНВЕСТИЦИОННО ЗЛАТО И ЗЛАТНИ МОНЕТИ,както и с покупка на злато и сребро скрап. Двете валутно обменни бюра са разположени в центъра на гр.София на бул. “Княз Ал. Дондуков” №31 и бул. “Мадрид” №39.

Обмяна на валута

Обменните ни бюра приемат всички конвертируеми и неконвертируеми валути БЕЗ КОМИСИОННИ И БЕЗ ТАКСИ.

Извършва се и обмяна на монети и на някои стари емисии банкноти. Конвертируемите валути се търгуват с тесни маржове и актуални обменни валутни курсове, базирани на международния валутен пазар. За по-големи количества могат да се направят договорки за валутните котировки с дилъра на Бюрото. Изпълняват се поръчки за набавяне на по-големи количества от дадена валута и доставка на някоя екзотична валута (ако я няма в наличност на касите на обменните бюра). Изпълняват се сделки с том и спот вальор на предварително договорени курсове. Извършва се проверка на валута и левове по молба на клиента.

Изкупуване на злато и сребро

Фирма “Полана 1” ООД има лиценз за изкупуване на злато, сребро и други благородни метали и е вписана в регистъра по чл.13. ал.1 от Валутния закон.

Изкупуването на злато и сребро при нас става на гарантирано най-добри цени. За да продадете стари ненужни бижута е необходимо да посетите наш офис.Котировката на златото според пробата е на видно място в офиса ни или на нашия сайт, като е процентно зависима от котировката на Лондонската борса в реално време.Нашите експерти проверяват ненужното Ви злато или сребро на място както с традиционна, така и с най-сървременна техника в рамките на няколко минути. Изплащането на парите става веднага след установяване пробата на златото и грамажа.

При нужда изделието се почиства от камъните,за да може да се претегли самото злато. За да продадете злато или сребро при нас трябва да сте негов легален собственик и да представите документ за самоличност. Изкупуването на злато и сребро е денонощно.

Инвестиционно злато

В днешните времена на финансова несигурност все повече хора се ориентират към инвестиране в злато. Ние предлагаме както продажба, така и обратно изкупуване на инвестиционно злато и сребро на конкурентни цени.

image
ВалутаКупуваПродава
EUR 1.951 1.958
USD 1.58 1.593
GBP 2.226 2.245
CHF 1.674 1.684
JPY (100) 1.47 1.52
TRY 0.405 0.423

Non stop

ДЕНОНОЩНО ОБМЕННО БЮРО София, "Кн. Дондуков" 31

Western Union

Фирмата има регистрация да прави парични преводи Уестърн Юнион (Western Union) - най-бързият начин за превод на пари по целия свят. Милиони хора се доверяват на Western Union ®, за да изпращат пари на приятели и роднини на хиляди километри. С услугите, предлагани от Western Union®, може да се изпращат и получават пари и валута в рамките на няколко минути. Изпращачите и получателите на превода могат да използват над 250 000 локации по целия свят, за да получат или изпратят пари. Не е необходимо да имате лична банкова сметка.